Читаєте: Завершився другий сезон телепроекту «Нові лідери»

Завершився другий сезон телепроекту «Нові лідери»

Лабораторія законодавчих ініціатив другий сезон поспіль була включена до Наглядової ради національного телепроекту «Нові лідери».  Голова Ради Лабораторії Світлана Матвієнко увійшла до Відбіркового комітету програми й була залучена до обрання найдостойніших лідерів.

Цього року анкети для участі  у телепроекті подали понад 500 охочих, однак лише 276 із них змогли пройти перевірку відповідно до посилених вимог Наглядової ради. Зареєстровані лідери пропонували для розгляду свої ідеї національного масштабу, тематика і спрямування яких сягала від сектору державного управління до гуманітарної допомоги. Українці дізналися про багато ініціатив і проектів, кожен з яких вартий мільйона і права на втілення.

Однак переможець – завжди один. Цьогоріч українці визнали найкращою ідею Володимира Шматька – мера Чорткова і випускника Української школи політичних студій. Під час проекту він боровся за втілення своєї ідеї, яка сприятиме економічному зростанню громад в усій країні.

Децентралізація – надзвичайно важлива реформа для економічно успішної України. Володимир розробив план дій, виконання якого дозволить провести детінізацію професійної сфери і підтримувати локальні підприємства, а також розвивати у громадах інноваційні проекти – бізнес-інкубатори, стартапи, економічні кластери.

Вітаємо з перемогою і бажаємо успіхів у втіленні проекту!

Інші новини

Підписуйтеся на розсилку з актуальною аналітикою від ЛЗІ
Так Ви зможете першими дізнаватися про наші новини і нові аналітичні продукти
62
%